Wednesday, February 11, 2015

მოსწავლის მიზნები


მოსწავლეები შეძლებენ
  • გაანალიზონ მსგავსება და განსხვავება ტრადიციებს შორის და გააკეთონ შესაბამისის ინტერპრეტაცი
  • გაანალიზონ და უკეთ განსაზღვრონ ის საკითხები რომელიც აქტუალურია როგორც ქართულ ისე ბრაზილიურ სამზარეულოში
  • მოიძიონ ყველაზე მეტად ტრადიციული   ბრაზილიური კერძები შეადარონ ქართულ სამზარეულოს
  • გამოიყენონ სხვადასხვა ელექტრონული და ბეჭდური მასალა ინფორმაციის შესაგროვებლად,შემდეგ კი მიღებული ცოდნის აუდიტორიისთვის გადასაცემად

No comments:

Post a Comment